Kuzey Ege
 Altınoluk
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Assos
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih Ve Kültür
Yöresel Tatlar
Assos'da Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Ayvalık
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Bozcaada
Giriş
Tarihçe
Çevre
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
 Çeşme
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Gökçeada
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Güney Ege
 Bodrum
Giriş
Tarihçe
Çevre
Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Datça
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Didim
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Efes
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 Fethiye-Ölüdeniz
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Foça
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Köyceğiz-Dalyan
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kuşadası
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Marmaris
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Pamukkale
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Akdeniz
 Alanya
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Lezzetler
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Antalya
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kaş-Kalkan
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kemer
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Side-Manavgat
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
Yöresel Tatlar

Yöresel Tatlardan Dünya Mutfaklar ına...

Antalya, yöresel yemekleri ile ünlü. Değişik malzemelerle yapılan birçok özel yemeği bulunuyor. Taratorlu Piyaz, Laba, Hibeş, Saç kavurması, Tandır Kebabı, Arap kadayıfı... Bu arada reçelleri de unutmamak gerekir. Greyfurt, limon, portakal, bergamot, turunç ve benzeri narenciye ürünlerinin yanında, patlıcan, karpuz ve incirden de yapılan çeşitleri bulunuyor. Ayrıca tabii ki Akdeniz'in bu güzel kentinde deniz ürünlerine tadı bir başka güzel... Taze balıkların, ahtapotun, kalamarın, midyenin lezzetleri bile alıştığımızdan farklı... Kaleiçi'ndai çeşitli restoranların yanı sıra balık lokantalarını unutmayın. Ayrıca, bir turizm başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Antalya'da dünya mutfaklarının incelikli örneklerini bulmak da mümkün. Fransız mutfağından, Çin mutfağına kadar...




©2004 Travel Guide