Travel Guide Logo
 Akdeniz
 
Alanya
Alışveriş
Antik Kentler
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Lezzetler
 Antalya
Alışveriş
Antik Kentler
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kaş-Kalkan
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kemer
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Side-Manavgat
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Güney Ege
 Bodrum
Alışveriş
Çevre
Giriş
Kültür
Nasıl Gidilir
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Datça
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Didim
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Efes
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Fethiye-Ölüdeniz
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Foça
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Köyceğiz-Dalyan
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kuşadası
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Marmaris
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Pamukkale
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Kuzey Ege
 Altınoluk
Çevre
Giriş
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Assos
Assos'da Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih Ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Ayvalık
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir.doc
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Bozcaada
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Çeşme
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Gökçeada
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
Yöresel Tatlar

Şarap ve mantar...

Lokantalarında hemen her türlü yemeği bulabileceğiniz Pamukkale´nin en ünlü yemeği, mantarlı saç kavurma.

Lokma tatlısı ve çökelekli, ıspanaklı böreği mutlaka tadın.

Pamukkale bir şarap diyarı. Orta Anadolu, 'Emir', Tokat bölgesi, 'Narince', Trakya 'Semilion', İzmir Menderes 'Misket', Elazığ 'Öküzgözü', Denizli 'Çal Karası' üzümlerinin işlenip yıllandırılmasıyla elde edilen şaraplar, katkı maddesi kullanılmadan hazırlandığından müthiş bir tada sahip.bırakıyor. Lokantalarında hemen her türlü yemeği bulabileceğiniz Pamukkale´nin en ünlü yemeği ,mantarlı saç kavurma. Lokma tatlısı ve çökelekli, ıspanaklı böreği mutlaka tadın. Pamukkaleye gitmişken Antalya yolu üzerindeki Mantar restoranına uğramanızı tavsiye ederiz. Restoran 40'a yakın mantar yemeği ile ünlü. Denizli'nin kendine has tandır kebabı, çeşitli ızgaralar, alabalık, tavuk gibi çeşitlerinde bulunduğu restorana dünyanın çeşitli ülkelerinden TV ekipleri gelerek çekim yapıyorlar. Mönüde yeralan yemeklerin içinde mantar çorbası, şişte soslu mantar, kızarmış tavuk ve zencefilli mantar, mantarlı makarna, mantar salatası, mantar turşusu, karidesli mantar, mantar rosto, mantar pastası ve (dünyada ilk) mantar tatlısı ilgi görüyor. gelmeye değiyor.

 



© 1996 - 2007 Travel Guide
  Telefon: +90 212 883 43 67 (pbx) | Faks: +90 212 883 43 66
| www.turizmdebusabah.com | www.travelguide.gen.tr | www.industryguide.gen.tr | www.gastronomi.com.tr
www.artacademy.com.tr | www.okukullankolaypc.com | www.dvdfestivali.com | www.yaraticicocuk.com
| Pedia