Travel Guide Logo
 Akdeniz
 
Alanya
Alışveriş
Antik Kentler
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Lezzetler
 Antalya
Alışveriş
Antik Kentler
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kaş-Kalkan
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kemer
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Side-Manavgat
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Güney Ege
 Bodrum
Alışveriş
Çevre
Giriş
Kültür
Nasıl Gidilir
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Datça
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Didim
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Efes
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Fethiye-Ölüdeniz
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Foça
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Köyceğiz-Dalyan
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Kuşadası
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Marmaris
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Pamukkale
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Kuzey Ege
 Altınoluk
Çevre
Giriş
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Assos
Assos'da Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih Ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Ayvalık
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir.doc
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Bozcaada
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Çeşme
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
 Gökçeada
Alışveriş
Çevre
Giriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
Tarihçe
Yöresel Tatlar
Yöresel Tatlar

Karaoke Barlardan Çin Mutfağına...

Ege'de de hakimiyet kimyonda. Ama çöp kebabında lezzet farkı yaratan sadece baharat değil... Sazlardan yapılan çubuklara dizili küçücük şiş etler biraz kuyruk yağı ile yağlanmış ızgarada pişerken, sazların sıcakta çıkardığı koku ete özel bir tat katıyor.Izgara domates, biber, göz yaşartmayan beyaz soğan, işte lezzet. Kuşadası'nda mönü çöp şişle sınırlı değil. Her türden deniz ürünleri sahile sıralanmış balık lokantalarında sizi bekliyor. Her geçen gün Kuşadası' nda restoran ve bar sayısının artıyor. Kimi kaynaklara göre sayısı 800'ü aşkın bar var bu kente. Bunlardan bazıları hakikaten çok hoş ve değişik. Biraz farklı, hatta biraz da çılgın bir gece geçirmek istiyorsanız Barlar Sokağını deneyebilirsiniz. Burası sanki Türkiye değil de İngiltere'de bir sokak. İngiliz tipi publar çoğunlukta. Karaoke barları bile var. Siz de o gecenin yıldızlarından biri olabilirsiniz.

Bir başka bar alanı hemen Postanenin arkasındaki bölge. İstanbul'daki kimi ünlü barların burada şubeleri var. Irish, She gibi... Restoran kültürü Kuşadası'nda çok gelişmiş. Hint Mutfağından Çin Mutfağına, İngiliz Fish & Chips Kafeteryalarından tabii ki Adana Kebapçılarına kadar uzanan geniş bir yelpaze bu. Türk ev yemekleri ve kebap arıyorsanız Postane civarı ya da Kemer arkası civarına gitmelisiniz.

 



© 1996 - 2007 Travel Guide
  Telefon: +90 212 883 43 67 (pbx) | Faks: +90 212 883 43 66
| www.turizmdebusabah.com | www.travelguide.gen.tr | www.industryguide.gen.tr | www.gastronomi.com.tr
www.artacademy.com.tr | www.okukullankolaypc.com | www.dvdfestivali.com | www.yaraticicocuk.com
| Pedia