Travel Guide Logo
 Kuzey Ege
 
Altınoluk
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 Assos
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih Ve Kültür
Yöresel Tatlar
Assos'da Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Ayvalık
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Bozcaada
Giriş
Tarihçe
Çevre
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
Tarih ve Kültür
 Çeşme
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Gökçeada
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Güney Ege
 Bodrum
Giriş
Tarihçe
Çevre
Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Datça
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Didim
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Efes
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 Fethiye-Ölüdeniz
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Foça
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Köyceğiz-Dalyan
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kuşadası
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Marmaris
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Pamukkale
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Akdeniz
 Alanya
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Lezzetler
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Antalya
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kaş-Kalkan
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Kemer
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 Side-Manavgat
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
Yöresel Tatlar

Karaoke Barlardan Çin Mutfağına...

Ege'de de hakimiyet kimyonda. Ama çöp kebabında lezzet farkı yaratan sadece baharat değil... Sazlardan yapılan çubuklara dizili küçücük şiş etler biraz kuyruk yağı ile yağlanmış ızgarada pişerken, sazların sıcakta çıkardığı koku ete özel bir tat katıyor.Izgara domates, biber, göz yaşartmayan beyaz soğan, işte lezzet. Kuşadası'nda mönü çöp şişle sınırlı değil. Her türden deniz ürünleri sahile sıralanmış balık lokantalarında sizi bekliyor. Her geçen gün Kuşadası' nda restoran ve bar sayısının artıyor. Kimi kaynaklara göre sayısı 800'ü aşkın bar var bu kente. Bunlardan bazıları hakikaten çok hoş ve değişik. Biraz farklı, hatta biraz da çılgın bir gece geçirmek istiyorsanız Barlar Sokağını deneyebilirsiniz. Burası sanki Türkiye değil de İngiltere'de bir sokak. İngiliz tipi publar çoğunlukta. Karaoke barları bile var. Siz de o gecenin yıldızlarından biri olabilirsiniz.

Bir başka bar alanı hemen Postanenin arkasındaki bölge. İstanbul'daki kimi ünlü barların burada şubeleri var. Irish, She gibi... Restoran kültürü Kuşadası'nda çok gelişmiş. Hint Mutfağından Çin Mutfağına, İngiliz Fish & Chips Kafeteryalarından tabii ki Adana Kebapçılarına kadar uzanan geniş bir yelpaze bu. Türk ev yemekleri ve kebap arıyorsanız Postane civarı ya da Kemer arkası civarına gitmelisiniz.




©2005 Travel Guide
Matbaacılar Sitesi, 1.Cad., No:115 34560 Bağcılar - İstanbul
Telefon: +90 212 883 43 67 Faks: +90 212 883 43 66