Travel Guide Logo
 
 

Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih Ve Kültür
Yöresel Tatlar
Assos'da Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir.doc
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
Tarih ve Kültür
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Lezzetler
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Antik Kentler
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
 
Giriş
Tarihçe
Çevre
Tarih ve Kültür
Yöresel Tatlar
Alışveriş
Nasıl Gidilir?
Yöresel Tatlar

Şarap ve mantar...

Lokantalarında hemen her türlü yemeği bulabileceğiniz Pamukkale´nin en ünlü yemeği, mantarlı saç kavurma.

Lokma tatlısı ve çökelekli, ıspanaklı böreği mutlaka tadın.

Pamukkale bir şarap diyarı. Orta Anadolu, 'Emir', Tokat bölgesi, 'Narince', Trakya 'Semilion', İzmir Menderes 'Misket', Elazığ 'Öküzgözü', Denizli 'Çal Karası' üzümlerinin işlenip yıllandırılmasıyla elde edilen şaraplar, katkı maddesi kullanılmadan hazırlandığından müthiş bir tada sahip.bırakıyor. Lokantalarında hemen her türlü yemeği bulabileceğiniz Pamukkale´nin en ünlü yemeği ,mantarlı saç kavurma. Lokma tatlısı ve çökelekli, ıspanaklı böreği mutlaka tadın. Pamukkaleye gitmişken Antalya yolu üzerindeki Mantar restoranına uğramanızı tavsiye ederiz. Restoran 40'a yakın mantar yemeği ile ünlü. Denizli'nin kendine has tandır kebabı, çeşitli ızgaralar, alabalık, tavuk gibi çeşitlerinde bulunduğu restorana dünyanın çeşitli ülkelerinden TV ekipleri gelerek çekim yapıyorlar. Mönüde yeralan yemeklerin içinde mantar çorbası, şişte soslu mantar, kızarmış tavuk ve zencefilli mantar, mantarlı makarna, mantar salatası, mantar turşusu, karidesli mantar, mantar rosto, mantar pastası ve (dünyada ilk) mantar tatlısı ilgi görüyor. gelmeye değiyor.

 



© 1996 - 2009 Travel Guide
  Telefon: +90 212 883 43 67 (pbx) | Faks: +90 212 883 43 66